14. 6. 2011

Tabak - Irish Whiskey - Erinmore Mixture - Ser Jacopo Irish Mixture - Grousemoor

Peterson Irish Whiskey - tabaky.cz        MK 6/10
Klasická irská směs s letitou tradicí, která proslula díky své kvalitě po celém světě. V tomto tabáku se mísí několik pečlivě vybraných Virginií, které poskytují plné, oblé tóny chuti a tvoří základ směsi. Přimíchává se Kentucky Fired, tedy černý speciálně fermentovaný Cavendish a pro zvýraznění vůně také Burley pěstovaný v Thajsku. Po promíchání se celá směs dochucuje správnou ingrediencí, kterou je pravá Irish Whiskey. Teprve tehdy je připravená jedinečná směs s delikátní vůní.  
Erinmore Mixture - tabaky.cz        MK 8/10
Receptura směsi Erinmore Mixture je přísně střeženým tajemstvím, které je odhaleno vždy pouze dvěma povolaným osobám. Přesto je známo, že se skládá z výběrových tabáků pěstovaných v různých částech světa. Přírodně sladká světlá Virginie je ručně míchaná s černým Cavendishem tak, aby vytvářela jedinečnou chuť a specifické aroma. Více už nesmí být prozrazeno. Erinmore Mixture je vyzrálý aromatický tabák s chladným kouřem a pomalým rovnoměrným hořením.

Ser Jacopo Irish Mixture - tabaky.cz        MK 4/10
Sladká zlatá Virginie smíchaná s červenou Virginií a přesně odměřenou částí černého Cavendishe spolu s exotickým aroma tropického ovoce a výjimečné Irské Whiskey vytváří mistrovsky vyvážený dýmkový tabák.

Samuel Gawith Grousemoor - tabaky.cz     MK 10/10
Původní směs od firmy Samuel Gawith s názvem Grousemoor vyvolává představu kraje Lakeland spojenou s příjemnou vůní typickou pro jednotlivá roční období. V samotném srdci tohoto kraje se Grousemoor vyrábí již více než 200 let za použití ručně řezaného tabáku sušeného vzduchem spojeného s jedinečnou kombinací různých příchutí. Grousemoor je téměř povinností pro kuřáky, kteří chtějí, aby jejich dny měly “povzbuzující atmosféru”.
MK: Tak toto je famozní záležitost. Nic lepšího jsem ještě nekouřil.

Žádné komentáře: